Despre noi

Cine suntem

DSP Construct este o companie specializată în domeniul construcțiilor cu înaltă calificare pentru proiectele sale complexe de desecare și retenție a solului cu palplanșe din oțel și plastic.
Compania noastră intervine în orice tip de construcții: industrial și rezidențial, rutier și feroviar, fluvial și maritim, adresându-ne atât clienților publici cât și privați.

Aceasta pune la dispoziție metode de execuție și tehnologii de ultimă generație pe piață din România ce au în vedere îmbunătățirea performanței de mediu în industria construcțiilor.

Sistemul de protecție împotriva inundațiilor, a dezvoltării structurilor de diguri sau a proceselor de desecare a unui sit sunt doar câteva proiecte de nișă care au ca scop protejarea țărmului de infiltrație a apei și susținerea unei structuri solide de fundație a proiectelor mari construite în zone cu un nivel ridicat a apelor subterane.

Palplanșele din oțel sau cele sintetice reprezintă o soluție eficientă, care echilibrează costurile, timpul și viteza de execuție pentru construirea structurilor de protecție împotriva inundațiilor.

Oferim soluții de consultantă, proiectare și execuție pentru izolarea depozitelor de deșeuri, a uzinelor chimice, a zonelor de extracție a petrolului sau a oricărui sit contaminat sau potențial contaminat.

Pentru toate acestea avem tehnologii care permit execuția mai rapidă a structurilor de andocare a barajelor și digurilor.

Certificari

DSP Construct are la bază o orientare în direcția calității, aceasta devenind obiectivul principal în cadrul organizației din necesitatea controlului elementelor de risc atât asupra mediului natural cât și antropic.

În vederea satisfacerii nevoilor clienților noștri interesați de produsele și serviciile oferite suntem atenți ca proiectele să fie planificate și atent urmărite, controlate și evaluate pe toată perioada de desfășurare, precum și îmbunătățite astfel încât să fie atinse toate obiectivele propuse. Be aware of best payout online slots uk.

Ca urmare a unei astfel de abordări, Dewatering and Silent Piling a fost apreciată de Organizația Internațională de Standardizare fiind certificată prin:

SR EN ISO 9001:2008 referitoare la managementul calității
SR EN ISO 14001:2008 referitoare la sistemul de management de mediu

Esti interesat de serviciile noastre?