Executie

Pregatire teren

In functie de proiect si de utilajele folosite pentru vibroinfigere sau presare si epuizment, se va pregati terenul si se va picheta in conformitate cu datele furnizate de topometrist.

Infigere palplanse

 

In cazul vibroinfigerii se va folosi un ghidaj metalic special pentru a asigura verticalitatea si traiectoria zidului. Fiecare palplansa va fi monitorizata pe parcursul vibroinfigerii pentru a nu exista abateri.

In cazul folosirii unui utilaj de tip silent-piler monitorizarea verticalitatii si a traiectoriei se va face electronic. Check out best online slots uk.

Punctele de calare a macaralei vor fi stabilite anterior inceperii procesului de infigere luand in calcul gabaritul acesteia precum si vecinatatile.

Rigidizarea structurii si desecarea

Ancorele sau sprijinirile mentionate in proiect se vor monta cu utilaje speciale si se va testa rigiditatea structurii dupa instalarea acestora.

Sistemul de epuizment se va instala cu operatori specializati in urma infigerii palplanselor si va fi monitorizat constant pe parcursul excavatiei pentru a asigura nivelul panzei freatice dorit in proiect.

  • utilaje de vibroinfigere cu frecventa inalta si moment variabil
  • utilaj de presare tip silent-piler
  • sisteme de epuizment cu puturi si filtre aciculare, cu pompe automate
  • rapiditatea executiei fata de metodele traditionale
  • reducerea costurilor
  • maximizarea spatiului disponibil alocat locurilor de parcare

Conexiuni

Executia radierului si a planseelor se va face prin procedee specifice de conexiune beton-otel si vor fi folosite metode de impermeabilizare active permanente.

Instalare sisteme

Sisteme de alerta la incendiu sau dupa caz centrala de eveniment vor fi instalate dupa executia structurii iar senzorii vor fi aplicati dupa executia finisajelor.

Sistemul de bariere / ticketing va fi conectat local pe server avand posibilitatea de a opta si pentru cloud.

Senzorii de parcare pot fi montati in pardoseala sau agatati de tavan printr-un suport special.

Esti interesat de serviciile noastre?